Water & Gezondheid


 
Wanneer iemand geen genoegen neemt met het drinkwater zoals dat uit de leiding komt, en wil genieten van 100% natuurlijk water, dan heeft hij een probleem. Want de geohydrologische kringloop kun je niet in je achtertuintje nabootsen. Een minikringloop waarin gedestilleerd water door een met flowforms geconstrueerde beek stroomt is leuk, maar niet erg praktisch. Het ligt meer voor de hand om het leidingwater "op te poetsen" met een of meer vormen van nazuivering.

Bij ons kunt u terecht voor apparatuur en advies, om het water zo gezond mogelijk te maken. Met fijnmazige filters worden zwevende deeltjes en micro-organismen verwijderd. Met aktieve kool of op lava gebaseerde adsorbentia kunnen chloor en reactieproducten van chloor, alsmede koolwaterstoffen, pesticiden, hormonen e.d. worden verwijderd. En waterverlevendigers herstellen de struktuur van het water en geven het zijn volledige oplossende en zelfreinigende vermogen terug.

Wij vinden het belangrijk dat u de beschikking heeft over gezond water. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om te zorgen dat uw water zo dicht mogelijk bij de natuurlijke oertoestand in de buurt komt. Want zeg zelf, als je twee liter water per dag wilt drinken mag het best lekker zijn.