Verlevendigers


 
Waterverlevendiging is een subtiel proces waarbij de structuur van het water wordt veranderd. Er vindt een update plaats van de informatie die in die structuur vervat is. Daardoor weten levende cellen welke stoffen in het water aanwezig zijn en kunnen ze daar optimaal op inspelen. Bovendien krijgt het water z'n oerkracht terug. Tezamen heeft dat tot gevolg dat de cellen beter gaan functioneren. In principe geldt dit voor alle levende cellen, dus ook die van uw lichaam!

Ingenieursbureau Oosterom is officieel dealer voor de waterlevendigers van Johann Grander. Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat het robuuste apparaten zijn, die een effectieve en uitgebalanceerde verlevendiging geven. Kies in het nevenstaande overzicht het onderwerp waar u meer informatie over wilt.

Overigens is het Johann Grander's expliciete wens dat u het verhaal over levend water hoort van een levend mens. Als u een waterverlevendiger aanschaft, wil hij dat dat gebeurt via een rechtstreeks contact van mens tot mens, en niet via een computer. Deze wens respecteren wij graag. Belt u ons daarom, of stuur ons een e-mail zodat wij u kunnen bellen.

 


Klik hier om te zien hoe het water stroomt.