Verlevendigers


 
Voor het verlevendigen van drinkwater, andere dranken, de meest uiteenlopende voedingsmiddelen, en allerlei andere zaken in en om het huis, kunnen wij het complete productengamma van Johann Grander leveren. Hieronder vindt u een kort overzicht van de meest gevraagde artikelen, met een paar opmerkingen over het gebruik ervan. Belt of mailt u ons voor een brochure met een volledig overzicht, of kijk op www.grander.com en klik op products.

De vermelde ervaringen met de Grander-producten zijn illustratief en situatieafhankelijk. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.


    
Voor het herstellen van de natuurlijke trillingen in het drinkwater is een uitgebreide lijn van waterbehandelingsapparaten beschikbaar, allen gevuld met hoogenergetisch water.   Hij kan gebruikt worden om onnatuurlijke energievel­den te neutraliseren, bijvoorbeeld onder de TV, computer, autostoel of een bloempot.  
Lees verder>>   Lees verder>>  
       
   
Tot een paar jaar geleden heeft Johann Grander diverse lotions, gels en shampoos gemaakt. Deze zijn helaas niet meer leverbaar. Wel kunnen we u de volgende producten van harte aanbevelen.   De Oostenrijkse journalist Hans Kronberger heeft twee jaar lang gezocht naar antwoorden op zijn vragen over waterverlevendiging. Hierover schreef hij een boek dat reeds in acht talen vertaald is, waaronder Nederlands.  
Lees verder>>   Lees verder>>