Ingenieursbureau Oosterom
 
Schoon, gezond en lekker   Water & Gezondheid   Filters

Welkom op de website van Ingenieursbureau Oosterom. U kunt er informatie vinden over waterfilters en waterverlevendigers. Hiermee maakt u schoon en gezond water bij u thuis, op de camping en in uw bedrijf.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op nummer 074 - 250 60 38. Ook kunt u via e-mail vragen stellen.

Graag tot ziens,

Robbert Oosterom

 

Water draagt alle lichaamsstoffen en de informatie daarover en zorgt ervoor dat die stoffen op de juiste plaats kunnen komen. Dit water moet uiteraard ververst worden. Zo'n 2 liter per dag is optimaal. En hoe beter de kwaliteit van het water dat u drinkt, hoe lekkerder u zich voelt.

Dit is in een notendop de relatie tussen water en uw gezondheid. Wilt u er meer over lezen, dan kunt u hier klikken.

  Een voordelige manier om de kwaliteit van uw drinkwater op te peppen, is met behulp van het klassieke filter. Het houdt bacteriën en diverse chemicaliën tegen.

Wij zijn importeur voor het Doulton®-filter. Deze fabrikant maakt al 150 jaar hoogwaardige keramische filters. Ze zijn niet alleen effectief in het zuiveren van water, maar ook aantrekkelijk om te zien. Kijk op de pagina filters om te ontdekken dat een goed filter niet duur hoeft te zijn.
         
Verlevendiging
  Waterzuivering op maat   Service voor bedrijven
De nieuwste en meest revolutionaire manier om water te zuiveren is via verlevendiging. Dit is het energetisch zuiveren van water. Verlevendiging maakt het water optimaal bruikbaar voor het lichaam.

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met deze techniek, toegepast in woonhuizen, zwembaden en fabrieken. Voor een overzicht van onderzoek, gebruikservaringen en producten kunt u de pagina verlevendigers bekijken.
  Het lekkerste water krijgt u met een combinatie van filters en verlevendigers, eventueel onzichtbaar weggewerkt in de meterkast of onder het aanrecht. Als u weet wat u wilt, kunnen wij het maken. Ook doe-het-zelf pakketten behoren tot de mogelijkheden.

Op de pagina waterzuivering op maat vindt u voorbeelden van installaties die wij hebben ontworpen en/of gebouwd. Bel of mail ons om uw wensen door te nemen en de mogelijkheden te bespreken.
 

Ingenieursbureau Oosterom is de specialist als het gaat om technische toepassingen van waterverlevendiging. Kijkt u bij
bedrijven om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.