Filters

 

 

Keramische filters  

In 1850 maakte Henry Doulton zijn eerste keramische filter om de cholera-epidemie te bestrijden, die zich via het drinkwater in de Thames verspreidde. Nog steeds is Doulton wereldwijd een toonaangevend merk, dat een bijzonder goede naam heeft als het gaat om betrouwbaarheid.

 
Omdat wij scherp inkopen, kunnen wij deze hoogwaardige filters tegen lage prijzen aanbieden. De volgende drie typen filters vormen de kern van het assortiment.  
Bestellingen plaatst u vooralsnog door het contactformulier in te vullen en in het vak voor vragen uw bestelling te noteren. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk berichten over betaalwijze en verzending.
     
ICP

Dit modern vormgegeven filter kan eenvoudig op de uitloop van de kraan worden aangesloten. Geen ingrijpende wijzigingen aan uw keukenblok, dus ideaal in bijvoorbeeld huurhuizen.

Dankzij de ingenieuze schakelperlator kan gekozen worden voor gefilterd water uit de ICP of ongefilterd water dat met een volle straal rechtstreeks uit de kraan komt.

Bedien de schakelperlator door met de muis over het plaatje te bewegen.

 

Het ICP-filter wordt geleverd met een keramiek/aktiefkool filterelement en kost € 99,-.

     

Inbouwfilter

Wie z'n aanrecht graag zo leeg mogelijk wil hebben, kan het filterhuis onder het aanrecht inbouwen. Op het aanrecht komt dan een klein kraantje. Om dit te kunnen aansluiten moet wel een gat van 12 mm in het aanrechtblad worden geboord.

Dit filter is ook zeer geschikt om in te bouwen in bijvoorbeeld caravan, camper of boot.

Het inbouwfilter wordt geleverd met complete doe-het-zelf inbouwset en een keramiek/aktiefkool filterelement. Tegen meerprijs kan bijv. een design tapkraan met keramische schijven geleverd worden.

 

Prijs: € 120,-

     

In line filter

De moderne keuken wordt tegenwoordig met bijzondere design-kranen uitgerust, waarbij een aparte filterkraan niet mooi is. Om het strakke design van de keuken niet te verstoren, bieden wij het In Line filter aan.

Dit filter wordt onzichtbaar in of onder een keukenkastje geplaatst, en wordt zo aangesloten dat het gefilterde water uit de bestaande kraan komt.

Het In Line filter is leverbaar met drie verschillende opbrengsten en de prijzen liggen in de ordegrootte van € 220 tot € 320.