Filters

 

 

Filterhuizen  

Een filter bestaat uit een element en een behuizing. Op deze pagina vindt u een aantal filterhuizen die het redelijk gangbaar zijn.

 
Omdat wij scherp inkopen, kunnen wij deze hoogwaardige filters tegen lage prijzen aanbieden.  
Bestellingen plaatst u door het contactformulier in te vullen en in het vak voor vragen uw bestelling te noteren. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk berichten over betaalwijze en verzending.
     
Aanrechtfilter

Het aanrechtfilter (ICP) is geschikt voor een 7cm dik Doulton filterelement. Hij is standaard voorzien van een flowmeter, maar deze is helaas niet zo heel degelijk. Het goede nieuws is dat het filter ook uitstekend blijft werken als de flowmeter het niet meer doet.

Het filter is gemakkelijk aan te sluiten d.m.v. de schakelperlator.

 

     

Inbouwfilter

Het inbouwfilter wordt normaal geleverd met een food grade kunststof behuizing (HIP). Hij kan echter ook geleverd worden met een behuizing van roestvrij staal (HIS). Beide modellen zijn geschikt voor de 5 cm dikke filterkaarsen van Doulton.

 

 

     

Inbouwfilter groot

Het Imperial filterelement past in een filterhuis dat wereldwijd is uitgegroeid tot een standaard. Vele fabrikanten leveren filters die hier ook in passen. Hierdoor is het een goed en goedkoop filterhuis. Wij leveren twee modellen, namelijk een transparante en een witte. De levensduur is 10 resp. 15 jaar. Het transparante huis biedt als voordeel het visuele aspect: je kunt zien wat je filter doet.

 
     

Woonhuisfilter

De Rio2000 is een filter van Doulton dat bedoeld is om het water in de hoofdwaterleiding te filteren. Er gaan 6 speciale Sterasyl filterkaarsen in (alleen keramiek). De behuizing is een standaard 10" hoge Big Blue.